Начало Други продукти Стикер оставящ следа след отлепяне

Статии

Стикер оставящ следа Стикер оставящ следа

1. В днешно време информацията струва много. Тя много лесно може, да бъде открадната и използвана некоректно срещу вас, публикувана в общественото пространство, или продадена на трети лица. Въпреки, че Вашия компютър или лаптоп вероятно е защитен с пароли, твърдия диск може да бъде свален от компютъра Ви от ваш некоректен служител, монтиран на друг компютър и информацията да бъде свалена от него, после твърдия диск да бъде върнат в компютъра, без Вие да разберете за това. Нашите стикери биха могли, да Ви предпазят от това.

2. В днешно време офис техниката (скенери и принтери) позволява копиране и принтиране на почти всичко и то да изглежда като оригинала. Отдавна се фалшифицират банкноти, а какво остава за някакъв надпис или обикновена защита на плик или пакет. Ако искате да сте сигурни, че вашите пратки не са отваряни от некоректен служител и важна информация за Вас не е станала достояние на трети лица, нашите стикери са това от което имате нужда.

Dual Layer са ефективни стикери за пломбиране на кутии, апарати и уреди за измерване и контрол, лаптопи, компютри и т.н. Проектирани и произведени така, че след опит за отлепяне, да се появи надпис - OPENED. Не могат да бъдат залепени отново и интервенцията да остане скрита. Оставят следа от надпис върху предмета, който пломбирате, така че се ползват за пломбиране на кашони, контейнери и други предмети с повърхности за които е без значение дали ще остане следа. За компютри, автомобили, електронни апарати... ползвайте стикерите No Residue

Всеки стикер е с уникален сериен номер и контролен талон със същия сериен номер, за да се води статистика къде и за какво е бил ползван. така Вие сте сигурни, че евентуалния нарушител, няма просто да залепи друг стикер за дави заблуди. Стикерите са направени от полу-прозрачен материал, за да не може да бъдат залепени върху предупредителното съобщение 'OPENED', което се появява след отлепването им. Предлагат се в три стандартни варианта. В зависимост от поръчаното количеството, предлагаме на нашите клиенти и поставяне на лого на стикера.


Моля изгледайте това кратко видео с подробности как работят стикерите.

Приложен видео файл

 

Модели

betaSeal_t.jpg