Начало Други продукти Стикер не оставящ следа след отлепяне

Статии

Стикер не оставящ следа Стикер не оставящ следа

1. В днешно време информацията струва много. Тя много лесно може, да бъде открадната и използвана некоректно срещу вас, публикувана в общественото пространство, или продадена на трети лица. Въпреки, че Вашия компютър или лаптоп вероятно е защитен с пароли, твърдия диск може да бъде свален от компютъра Ви от ваш некоректен служител, монтиран на друг компютър и информацията да бъде свалена от него, после твърдия диск да бъде върнат в компютъра, без Вие да разберете за това. Нашите стикери биха могли, да Ви предпазят от това.

2. В днешно време офис техниката (скенери и принтери) позволява копиране и принтиране на почти всичко и то да изглежда като оригинала. Отдавна се фалшифицират банкноти, а какво остава за някакъв надпис или обикновена защита на плик или пакет. Ако искате да сте сигурни, че вашите пратки не са отваряни от некоректен служител и важна информация за Вас не е станала достояние на трети лица, нашите стикери са това от което имате нужда.

No Residue са ефективни стикери за пломбиране на кутии, апарати и уреди за измерване и контрол, лаптопи, компютри и т.н. Проектирани и произведени така, че след опит за отлепяне, да се появи надпис 'OPENED' и да не може да бъдат залепени отново и интервенцията да остане скрита. Те са устойчиви на лоши атмосферни влияния. Не оставят следа при залепването им, за разлика от модела Dual Layer и затова се препоръчват за пломбиране на, компютри, касови апарати, друга електроника и контролни панели. Всеки стикер е с уникален сериен номер и  така Вие може да сте сигурни, че евентуалният нарушител не може просто, да залепи друг стикер за да ви заблуди. Стикерите са направени от полу-прозрачен материал, за да не може да бъдат залепени върху предупредителното съобщение 'OPENED', което се появява след отлепянето им. Предлагаме поставяне на лого при поръчка минимум 20 000 бр.

Моля изгледайте това кратко видео с подробности как работят стикерите.

Приложен видео файл

 

Модели

betaSeal_t.jpg