Начало Споделено

Статии

ПДФ Печат Е-мейл

Размисли на тема СИГУРНОСТ:

Или известната от СОЦ времето рубрика 'Студио Хикс'

- Съгласете се, че годините през 'Социализма' направиха голяма част от българите хора, на които не им пука много за нещата които не са лични, които са извън нашата черга, които са общи. Повечето хора когато могат да се скътаят от работа, го правят. Това се оправя с видео наблюдение. Повечето хора когато могат, да откраднат - крадат ! Това също се оправя с видео наблюдение, но не винаги - видеокамерата също може да бъде открадната, или временно покрита, а знаем колко често охранителите са в комбинация с крадците ! По някога липсите се откриват твърде късно - при инвентаризация, когато уликите вече са заличени, защото преди това по нищо не е личало да има липси. Една пломба, или един стикер са достатъчни за да знаете дали нещо е отваряно, или някъде е пипано - ДА ПРЕДПАЗИМ ВАШАТА СОБСТВЕНОСТ И ВАШИЯ БИЗНЕС ОТ НЕОТОРИЗИРАН ДОСТЪП !

- Стикерите ни са подходящи за запечатване на плик, или папка с важни документи в офиса Ви, шкафове, кашони и палети в складови помещения, или при транспортиране. Подходящи за компютри от които не бихте искали да се копира информация - това че компютъра е защитен с парола, не го пази от този, които може да свали твърдия диск, да копира информацията и да го върне в компютъра без да подозирате. Плик с документи които би могло да бъдат копирани по пътя от офиса Ви до куриера, кражби или подмяна на стоки при транспортиране.

- Един шофьор на камион, който превозва например жито, може да си взема по 50кг. от курс, които обикновено са в рамките на загубите. Казвам го защото мой познат го правеше и неговия работодател нищо не знаеше.

- Шофьор на БУС който транспортира хранителни продукти, може да подмени например кашон с пресни кроасани с кашон със скоро изтичащ срок на годност от магазина на приятеля си.

- Кашони със стоки, които произвеждате (например чорапи) се транспортират до Ваш клиент, по пътя няколко кашона се отварят и по един чифт от всеки кашон изчезва, а Вашето име е компрометирано пред Вашите клиенти.

За всичко това можем, да ви помогнем ние - пломби и стикери за пломбиране на стойност няколко стотинки за брой, с които да запечатате Вашите стоки и Вашата собственост, за да знаете дали са пипани.

 

СПОДЕЛЕНО след разговор с клиент:

За кражбата на гориво от фирмените автомобили


Десетки фирми, които имат фирмени автомобили и строителна техника решиха чрез нашите продукти проблема с кражбата на гориво от автомобилите, като пломбират горивните резервоари. След разговор с един потенциален клиент днес обаче разбрах, че това не винаги е достатъчно. Има машини при които, ако горивопровода не е цяла тръба а е съединен някъде с тръбна скоба, то тя може да се свали и да се източи гориво от там. Човека е намерил начин за предотвратяване на кражбата - поръча от нас пломба MeterSeal, сваля болтчето на лентовата скоба, промушва пломбажната тел покрай него, дори омотава няколко пъти около скобата, завива болтчето отново и след това пломбира.

 

Защо е добре управителя на фирмата да получи писмото, което пращам когато предлагам нашите продукти

 

Ако имате фирмени превозни средства и началник на транспорта, той би могъл да е в комбина със шофьорите в кражбата на гориво и да няма интерес резервоарите да се пломбират. Такъв човек, не би имал интерес моето писмо да стигне до Вас!


Една пломба може да струва да кажем 0,30 лв. , но Вашият снабдител да се е договорил с доставчика на пломби цената да е надута на 0,50 лв. , за да може да си гарантират взаимна изгода - доставчика дава 0,20 лв. от всяка пломба на снабдителя Ви, като в замяна осигурява поръчки само от този доставчик.

 

 
 

Модели

betaSeal_t.jpg